Kuşadasın'da kafe sahibi ve müzisyen Hicran Koçman, Cumhurbaşkanı Erdoğan, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'ya sosyal medyadan "Allah rızası için ekmeğimizden elinizi çekin" diye seslendi.

"BİR ALİŞAN OLAMADIK"

Koçman, sosyal medya hesabından şu sözlerle isyan etti:

* Madem çalıştırmayıp sadece bizleri kapatıyorsunuz, o zaman koca devletimiz neden bizim faturalarımızı, kredilerimizi, kiralarımızı, mutfağımızı ödemiyor, kılını bile kıpırdatmıyor?

*  Bu birüs müzikten nefret edip bir anda çopalıyor mu? Neden sadece bizleri mağdur ediyor?

* Sizlere yakın ünlü camiadaki solistlerin konserlerine ödeme yaptığınızda hiçbirimiz beddua, sitem etmedik.

* Keşke bize de destek için konserler düzenlenseydi, keşke bize de gelir olanakları yaratılsaydı. Bir Alişan, bir Demet Akalın olamadık.

* Bizlerin mesleğini günahmış gibi düşünen herkesi Allah'a havale ediyorum, vicdanı ile bir an önce hesaplaşmasını temenni ediyorum.

* Müziğimizi, sanatımızı siyasetin pis ve kanlı ellerine teslim etmeyeceğiz.

[old_news_related_template title="İstanbul Valiliği duyurdu: Yeni corona virüsü yasakları!" desc="İstanbul Valiliği, İçişleri Bakanlığı'nın dün gönderdiği genelgenin ardından kent genelinde uygulanacak yeni corona virüsü tedbirlerini duyurdu. Alınan kararlara göre kent genelinde maske zorunluluğu getirilirken minibüs ve midibüslerde ayakta yolcu alınmayacak. Metrolarda ayakta yolcu kapasitesinin yüzde 50’si, metrobüs ve otobüslerde ise 3’te 1’i kullanılabilecek. Valiliğin bu kararının ardından otobüslerde ayakta yolcu sayısının nasıl hesap edileceği ise bilinmiyor. Durakta inip binen birçok yolcu olacağı için şoförün bu hesabı yapması ve otobüsteki yolcu sayısını takip etmesi oldukça zor..." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2018/03/sondakika-20180305.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/istanbul-valiligi-duyurdu-yeni-corona-virusu-yasaklari-6029998/"]

[old_news_related_template title="İçişleri Bakanlığı'ndan maske, toplu ulaşım ve müzik yayını genelgesi" desc="Alınan tedbirlere, yapılan uyarılara rağmen corona virüsü vaka sayılarının her geçen gün artması üzerine yeni kararlar alındı. İçişleri Bakanlığı genelgesine göre, ülke genelinde meskenler hariç olmak üzere tüm alanlarda maske takmak zorunlu oldu. Ayrıca kafe ve eğlence yerlerinde de saat 24:00'ten sonra müzik yayını yapılması yasaklandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/09/08/iecrop/detay-kopya-8_16_9_1599567800.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/icisleri-bakanligindan-kafe-ve-restoranlara-iliskin-yeni-genelge-6028564/"]