İddiaya göre Hadımköy'de, 34 PML 55 plakalı çakarlı minibüsün sürücüsü Muhammed Enes U., seyir halindeyken yol verme tartışması yaşadığı Dadaş Aras'ın önünü kesti. Minibüsünde çakar bulunan Muhammed Enes U. ile Aras arasında tartışma çıktı.

TEHDİTLER SAVURDU

Tartışma sırasında önü kesilen Dadaş Aras, cep telefonu ile yaşananları ve araçta bulunan çakarı kaydetmeye başladı. Aras'ın görüntüleri çektiği sırada Muhammed Enes U.'nun küfürler ettiği ve tehditler savurduğu duyuldu.

5 YERİNDEN BIÇAKLADI

Bir süre sonra telefon kaydı son bulurken saldırganın, Dadaş Aras'ı 5 yerinden bıçakladığı öğrenildi. Saldırganın 6 ayrı suçtan kaydı olduğu ve hakkında yakalama kararı verilip yurt dışına çıkış yasağı konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün başlattığı çalışma sonucunda ekipler 34 PML 55 plakalı çakarlı minibüsü Büyükçekmece'de bulundu. Minibüs çekiciyle emniyet müdürlüğü otoparkına götürüldü.

AVCILAR'DA YAKALANDI

Polis, saldırganı yakalamak için çalışmalar yaptı. Çalışmaların ardından Muahammed Esen U. Avcılar'da tespit edilen adreste yakalanarak gözaltına alındı. Emniyete götürülerek sorguya alınan şüphelinin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

[old_news_related_template title="Flaş karar! Çakarlı araçla yol kesip dehşet saçmıştı" desc="İstanbul’da çakarlı minibüs sürücüsü Muhammet Enes Uysal, seyir halindeyken tartıştığı Dadaş Aras’ı aracının önünü keserek 5 yerinden bıçaklayarak kaçtı. Bıçaklanan sürücünün kayda aldığı görüntülerde, 'Polise versen ne olacak' diyerek de tehdit eden Uysal'ın, bir tekstil firmasının sahibinin oğlu olduğu öğrenildi. Savcılık, 6 farklı suç kaydı bulunan Uysal, hakkında yakalama kararı çıkartarak, yurt dışına çıkış yasağı getirdi. Polis, Muhammet Enes Uysal'ın ailesine ait tekstil firmasında ve evlerde arama yaptı. Ancak henüz bulamadı. Firari şüphelinin kullandığı çakarların da yasa dışı taktırıldığı ortaya çıktı. Hastanede ifadesi alının Aras, şüphelinin, aracındaki 30 bin lira, kontak anahtarı ve ruhsatını alarak kaçtığını söyledi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2020/08/22/iecrop/cakar-foto-sozcu_16_9_1598097230.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/flas-karar-cakarli-aracla-yol-kesip-dehset-sacmisti-6001516/"]