Toplu İş Sözleşmesi ile ilgili Kartal Belediyesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi;

*Belediyemiz çalışanlarıyla süren Toplu İş Sözleşmesi sürecimiz, karşılıklı uzlaşı ve anlaşma ile sonuçlanmıştır. Bir yandan emekçilerimizin hakkını gözetirken bir yandan da halkımızın kaynaklarını da verimli kullanma sözümüzü aklımızda tuttuk.

*Bu doğru zeminde Toplu İş Sözleşmesi sürecini yürüttük. Emek hakkını alacak, kentimiz gelişecek, bizler de üzerimize düşen sorumluluğu taşımaya devam edeceğiz. İlçemize, emekçilerimize ve tüm komşularımıza hayırlı olsun.

[old_news_related_template title="Maltepe Belediyesi'nde toplu iş sözleşmesi anlaşmasına varıldı" desc="CHP’li Maltepe Belediyesi Başkanı Ali Kılıç, Genel-İş Sendikası’yla yürütülen toplu iş sözleşmesi (TİS) görüşmelerinde anlaşmaya varıldığını açıkladı. Yapılan anlaşmaya göre ikramiye dahil en düşük ücret net 4 bin 700 TL oldu. Genel-İş Sendikası ise 23 Şubat'ta başlayan grevin bugün itibariyle sona erdiğini duyurdu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/28/iecrop/maltepe-belediyesi-grev_16_9_1614519248.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/maltepe-belediyesinde-toplu-is-sozlesmesi-anlasmasina-varildi-6287089/"]