Şebekeye üye oldukları öne sürülen 37 kişiyi tespit eden ekipler, savcılığın şüpheliler hakkında yakalama kararı çıkartmasının ardından Adana merkezli Ankara, Antalya, Bursa, Edirne, İstanbul, Konya ve Kütahya'da sabahın ilk saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi.

Evlere eş zamanlı giren ekipler, 'Bilişim sistemlerini araç olarak kullanarak ilan dolandırıcılığı' suçunu işlediği iddia edilen çok sayıda şüpheliyi gözaltına aldı. Adana'da yakalananlar, sağlık kontrolünün ardından emniyete götürüldü. Diğer illerde gözaltına alınanların ise işlemleri tamamlandıktan sonra Adana'ya gönderileceği bildirildi. (DHA)
[old_news_related_template title="Zehir tacirlerine nefes kesen operasyon" desc="İstanbul Esenyurt’ta polisin durdurmaya çalıştığı şahıslar, önce polis aracına sonra çevredeki araçlara çarparak kaçmaya çalıştı. Polisin, aracın tekerlerine ateş etmesiyle yaya olarak kaçmaya çalışan şahıslar, kısa sürede yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/21/iecrop/esenyurt-uyusturucu-foto-iha_16_9_1626850768.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/zehir-tacirlerine-nefes-kesen-operasyon-2-6549143/"]