Bir televizyon programına çıkarak dans etmesiyle sosyal medyada gündem olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Opr. Dr. Banu Küçükpolat'a TTB'den inceleme talebi geldi.

TTB'DEN İNCELEME TALEBİ

TTB tarafından İstanbul Tabip Odası Başkanlığı'na gönderilen yazıda şu ifadelere yer verildi:

* "Sabahın Sultanı Seda Sayan" adlı televizyon programında konuk olan Op. Dr. Banu Küçükpolat'ın tıbbi deontoloji ve hekimlik meslek etiği kuralları ışığında disiplin işlemleri yönünden değerlendirilmesini ve sonucundan tarafımıza ve ilgililerine bilgi verilmesini bekleriz.

TTB'DEN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili TTB'den açıklama geldi. TTB, "Gerek TTB gerekse tabip odaları, hekimlerin hekimlik mesleğinden doğan yükümlülük ve etik ilkelerle uyumlu mesleki uygulamasını denetleme yetkisine sahip olup; bunun dışında 'dans etmesi' gibi özel yaşamına ilişkin bir değerlendirmede bulunmaz" dedi.

[old_news_related_template title="Sosyal medyada paylaşılan drift görüntüsüne 8 bin lira ceza " desc="İstanbul Bağcılar'da düğün konvoyu sırasında caddede drift yaparak trafiği tehlikeye sokan görüntülerin sosyal medyada paylaşılması üzerine Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekipleri harekete geçti. Otomobil plakasından sürücüyü tespit eden ekipler 8 bin lira ceza keserken sürücünün ehliyetine de 2 ay süreyle el koydu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/09/27/iecrop/resim2_18818755_16_9_1632729032.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/sosyal-medyada-paylasilan-drift-goruntusune-8-bin-lira-ceza-6672555/"]