Olay önceki gece Pamukkale ilçesinde bir gazino çıkışında yaşandı. Dolandırıcılık, adam yaralama ve sahtecilik suçlarından 15 suç kaydı bulunan 43 yaşındaki Nuri G. eğlenmek üzere bir gazinoya gitti.

Burada istediği şarkının çalınmadığını ve hesabın fazla geldiğini öne süren Nuri G. mekan çıkışında kendi aracına binerek gazinonun otoparkında bir süre görevliler ile tartıştı. O sırada işletme sahibinin aracı içinde uyuduğunu fark eden Nuri G. silahına sarılarak 6 el araca doğru ateş etti.

Daha sonra geldiği araç ile hızla olay yerinden uzaklaşan şüpheli Jandarma Suç Araştırma Timi (JASAT) tarafından kaldığı aparta yapılan operasyonla yakalandı.

Nuri G.’nin saklandığı evde olayda kullandığı tabanca ile 99 mermi ele geçirildi. Adliyeye sevk edilen şüpheli çıkarıldığı mahkemece kasten öldürmeye teşebbüs suçuyla tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Diğer yandan olay anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kayda alındı.

[old_news_related_template title="Eğlence mekanına kurşun yağdırdı: 2 ölü" desc="Samsun'da bir eğlence mekanı koruması Yaşar M., iş yerine gelerek bir görevliyi darp eden, ardından kendisine saldıran husumetlileri Kaan Aydenk (22) ve Serdar Karakurt'a (28), kurşun yağdırdı. Olayda ağır yaralanan Aydenk ve Karakurt kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti, Yaşar M. ise gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/07/27/iecrop/eglence-mekaninda-silahli-kavga-2-olu-_7740_dhaphoto1_16_9_1627362454.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/eglence-mekanina-kursun-yagdirdi-2-olu-6558655/"]