
KİMSE GERÇEĞİ SÖYLEYEMEDİ
Feci kazanın ardından çevredeki vatandaşlar ayağı kopan gence yardıma koştu. Bazı vatandaşlar, yoğun kan kaybı yaşayan ve kendinden geçen Mustafa D.'ye tampon uygularken, bazı vatandaşlar da ayağında kopma değil, soyulma olduğunu söyleyerek sakinleştirmeye çalıştı. Cep telefonu kamerasına yansıyan panik anları ve vatandaşların ısrarla 112 acil sağlık ekiplerine ulaşma çabası ise yürekleri burktu.
HAYATİ TEHLİKESİ YOK
Feci kaza sonucu ayağı kopan genç, olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Gaziantep'teki bir hastaneye kaldırıldı. Talihsiz gencin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, tedavisinin hastanede süreceği belirtildi.
Olayın ardından otomobil sürücüsü gözaltına alınırken, kaza ile ilgili geniş çaplı inceleme başlatıldı. (İHA)
[old_news_related_template title="Hem kaza yaptı, hem de alkolmetreyi üflemeyip gazetecilerden kaçtı" desc="Antalya’da direksiyon hakimiyetini kaybeden minibüs sürücüsü, kaldırım ve çöp konteynırına çarptıktan sonra aracını yan devirdi. Gazetecilere görüntülenmemek için kaçan alkollü sürücü, alkolmetreyi üflemeyince polis merkezine götürüldü." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/06/01/iecrop/alkol-iha_16_9_1622565874.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/hem-kaza-yapti-hem-de-alkolmetreyi-uflemeyip-gazetecilerden-kacti-6463455/"]