Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Gündoğmuş ilçesinde devam eden orman yangınının şehre indiğini belirterek sosyal medyadan videolu çağrıda bulundu.

“YANIYOR İNSANLAR!”

Böcek, hükümet yetkililerine “Gündoğmuş’tayız. Yangın şehre indi. Ne olur buraya uçak gönderin, helikopter gönderin. Bütün yetkililere sesleniyorum; yanıyor insanlar!” ifadeleriyle seslendi.

[old_news_related_template title="CHP'li Öztrak: Ay'a gideceğiz diyenlerin ellerinde yangın söndürmeye uçak yok" desc="Türkiye’nin birçok noktasında çıkan orman yangınlarına ilişkin hükümete eleştirilerde bulunan CHP Sözcüsü Faik Öztrak, “Erdoğan, ülkede ne zaman bir felaket olsa, ne zaman bir kriz yaşansa önce birkaç gün ortadan kayboluyor. Ondan sonra da ortaya çıkıyor, milletin kafasına çay paketi atıyor. Millet, kendine yapılan bu saygısızlık nedeniyle, severek içtiği çaydan bile olacak hale geldi. İki ay öncesine kadar Ay’a gideceğiz diyenlerin ellerinde yangın söndürmeye uçak yok” dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/08/02/iecrop/faik-oztrak-depo-1_16_9_1627912961.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/chpli-oztrak-aya-gidecegiz-diyenlerin-ellerinde-yangin-sondurmeye-ucak-yok-6570582/"]