Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün 8'inci Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal'ın eşi Semra Özal ve ailesini Beşiktaş'taki evlerinde ziyaret etti.



Kılıçdaroğlu'na ziyarette Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat ve CHP İl Başkan Vekili Hale Özcömert Coşkun da eşlik etti. Kılıçdaroğlu'nu kapıda eski milletvekili Ahmet Özal ve Efe Özal ile eşi Sinem Özal karşıladı.



Kılıçdaroğlu sohbete Semra Özal'ın hatırını sorarak başladı. İyi olduğunu belirten Semra Özal, Kılıçdaroğlu'na maskelerden ne zaman kurtulacaklarını sordu.

Kılıçdaroğlu ise "Aşıyı olduk. Antikor testi de yaptık o da fena sayılmaz" diyerek cevapladı.

Kılıçdaroğlu, genç ve yakışıklı bir belediye başkanımız var diyerek Rıza Akpolat’ı işaret etti.

Semra Özal ise “Ben doğma büyüme Beşiktaşlıyım” dedi.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu: Kimlerin damarlarında kafir ve zalim kanı akar, vatansever Sütçü İmam'dan beri çok iyi biliriz" desc="CHP lideri Kılıçdaroğlu, İstanbul'un fethinin yıl dönümünü kutladığı paylaşımında, 'Onlardan daha zalim, daha kafir kim olabilir' diyerek Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaşlarına lanet okuyan imama atıfta bulundu. Kılıçdaroğlu, 'Kimlerin damarlarında kâfir ve zalim kanı akar, vatansever Sütçü İmam’dan beri çok iyi biliriz' ifadelerini kullandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/29/iecrop/kilicdaroglu_16_9_1622321084.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kilicdaroglu-kimlerin-damarlarinda-kafir-ve-zalim-kani-akar-vatansever-sutcu-imamdan-beri-cok-iyi-biliriz-6458431/"]

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan İmamoğlu'na: İnandığın yolda devam et" desc="Ataköy-İkitelli Olimpiyat metro hattının, Bahariye ve Masko İstasyonlarının açılışında konuşan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na, 'Biliyorum bunu yaptığınızda, yine diyecekler, ‘Vay elini arkaya attın; soruşturma. Vay efendim şunu yaptın; soruşturma. Vay efendim neden şu kadar gün bedava yaptın’ yine soruşturma olacak. Bunların hepsi, vız gelir tırıs gider; inandığın yolda devam et Sayın Başkan' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/05/29/iecrop/kilicdaroglu2_16_9_1622297848.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kilicdaroglundan-imamogluna-inandigin-yolda-devam-et-6457895/"]