Ordu'nun Fatsa, Çamaş ve Çatalpınar ilçelerinin Seçim Müdürü olan Erdoğan Kısacık, iddialara göre yaklaşık 2 hafta önce meydana gelen olayda makam odasına gelen ve boşanma aşamasında olduğu için avukat yardımı isteyen bir kadın ile görüştü.

Fatsa Adliyesi ek binasındaki odasında yapılan görüşme sırasında Kısacık, kadını öpmeye çalıştı. Müdürün tacizinden kendisini kurtaran kadın, odayı terk ederek savcılığa gidip şikayetçi oldu.

TUTUKLANIP CEVAEVİNE GÖNDERİLDİ

Savcılık tarafından yapılan soruşturmanın ardından Erdoğan Kısacık, çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak Ünye cezaevine gönderildi.

Yaklaşık 2 ay öncesine kadar Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Raportörü olarak görev yapan Kısacık'ın tutuklanmasının ardından Kızılay'a olan üyeliği de iptal edildi.

[old_news_related_template title="15 öğrenciye cinsel tacizle suçlanan öğretmen açığa alındı" desc="Diyarbakır'ın Dicle ilçesinde 15 kız ve erkek öğrencisine cinsel tacizde bulunduğu şikayeti üzerine hakkında adli ve idari soruşturma başlatılan öğretmen D.B., açığa alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/10/18/iecrop/1-13_16_9_1634553777.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/15-ogrenciye-cinsel-tacizle-suclanan-ogretmen-aciga-alindi-6713994/"]