İzmir'den Tokat yönüne giden Topçam Turizm'e ait Hakkı Tayfur yönetimindeki yolcu otobüsü, Amasya-Çorum karayolu Gökhöyük kavşağı mevkisinde devrildi.

Kazada Ebru Özbilen Demirtaş (30) olay yerinde, İkram Akçay (69) ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

24 yaralı ambulanslarla taşındıkları Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Amasya Emniyet Müdürü Ali Kemal Kurt da kaza yerine gelerek bilgi aldı.

VALİ YARALILARI ZİYARET ETTİ

Amasya Valisi Mustafa Masatlı, Amasya-Çorum karayolunda gerçekleşen otobüs kazasında yaralanan vatandaşları Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesinde ziyaret etti.

Yaralı vatandaşlara acil şifalar dileyen Vali Masatlı, kazada hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, ailelerine ise başsağlığı diledi.

MUAVİN ŞOFÖRÜ 'YAVAŞ GİT' DİYE UYARMIŞ

Vali Mustafa Masatlı ile görüşen bir yaralı yolcunun yakını, "Oğlum telefon etti, 'anne kaza yaptık' dedi. Kaza haberini aldım, Tokat'tan geldim. Oğlum bana muavinin, şoförü 'yavaş git' diye uyardığını söyledi. Ama şoför ise 'acelem var' demiş" ifadelerini kullandı. (İHA)

[old_news_related_template title="Doçentin öldüğü kazada eşi de hayatını kaybetti" desc="Bursa'nın Kestel ilçesinde, mandalina yüklü kamyona çarpan otomobilde hayatını kaybeden Doç. Dr. Dilek Şen Dokumacı'nın eşi Muhammed Hıdır Dokumacı (41), 8 gündür tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/12/13/iecrop/kestel-23_16_9_1639420925.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gunun-icinden/docentin-oldugu-kazada-esi-de-hayatini-kaybetti-6825382/"]