ABD'nin Colorado eyaletindeki Colorado Springs'te bir gece kulübüne silahlı saldırı düzenlendi.

Club Q isimli gece kulübünde gerçekleşen saldırıda ilk belirlemelere göre en az 5 kişinin yaşamını yitirdiği 18 kişinin ise yaralandığı belirtildi.

Teğmen Pamela Castro, bir kişinin gözaltına alındığını söyledi. Castro, "Polis ihbarı gece yarısından önce aldı. Hemen müdahale etmeye çalıştık" dedi.

Eşcinsel barı olarak bilinen Club Q resmi Facebook hesabından bir açıklama yayınladı. Açıklamada, "Topluluğumuza yapılan saldırı bizi yıktı. Saldırgana müdahale eden kahraman müşterilerimizin hızlı müdahale etmesi ve bu nefret saldırısını durdurmasına minnettarız" denildi.

[old_news_related_template title="Bulgaristan'da yakalanan Taksim'deki terör saldırısının şüphelileri tutuklu kalacak" desc="Bulgaristan'da yakalanan, Beyoğlu İstiklal Caddesi’ndeki terör saldırısından aranan terörist Bilal Hassan’ın yardımcısı olduğu değerlendirilen Suriyeli Amran Abdulrami ve Moldovalı diğer 3 şüphelinin tutuklu kalmalarına karar verildi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/19/iecrop/saldiri_16_9_1668879179.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/bulgaristanda-yakalanan-taksimdeki-teror-saldirisinin-suphelileri-tutuklu-kalacak-7489473/"]

[old_news_related_template title="ABD ve YPG'nin ortak tatbikat yaptığı karargâh vuruldu" desc="Suriye ile Irak’ın kuzeyine gece eş zamanlı başlatılan Pençe Kılıç Harekatı’nın ayrıntıları netleşmeye başladı. Harekâtta ilk olarak, geçtiğimiz ay ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı’na bağlı üst düzey generallerin katılımıyla YPG’li teröristlerle birlikte Şırnak Cizre’nin karşısındaki Al Malikiyah kasabasına bağlı Teqil Beqil köyündeki sözde karargâh ve cephane deposu vuruldu. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/20/iecrop/3-1_16_9_1668938340.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/abd-ve-ypgnin-ortak-tatbikat-yaptigi-karargah-vuruldu-7490198/"]