HDP İstanbul Milletvekili Hüda Kaya'nın Twitter hesabından yaptığı "Dilerim geçmiş olmasın" açıklaması tepkilere neden oldu. AKP Sözcüsü Ömer Çelik, HDP'li Kaya'nın açıklamasına ilişkin Twitter hesabından paylaşımda bulundu.

"İNSANLIK DIŞI İFADESİNİ LANETLİYORUZ"

Çelik, "Milletvekili sıfatı taşıyan birinin Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlığına dönük insanlık dışı ifadesini lanetliyoruz. Masum insanları öldüren terör örgütüne kölelik yapan birinin zihniyetidir bu. En temel insani değerlerden yoksun, katillere kölelik yapan bir şahsiyetsizliktir bu. Buna karşı hukuki ve siyasi en kararlı mücadeleyi vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.

KAYA: DEĞER VERDİĞİM İNSANLARIN HATIRINA TWİTİMİ SİLDİM

Hüda Kaya, gelen çok sayıda tepkinin üzerine paylaşımını sildi. Kaya, yaptığı ikinci paylaşımda "Değer verdiğim insanların hatırına twitimi sildim. Hepimiz iyilik ve barış ile kuşanalım" dedi.

[old_news_related_template title="Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bizi eve hapsettiler" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AKP Kahramanmaraş Gençlik Kolları tarafından organize edilen gençlik buluşmasına telefonla bağlanıp, gençlere seslendi. İstirahate hiç alışık olmadığını belirten Erdoğan, 'Ben istirahatlere pek alışık değilim, şimdi böyle bir durum oldu, yani bizi eve hapsettiler. Fakat bu hapis hayatından da kurtulacağız inşallah' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/06/iecrop/erdogan-depo-23_16_9_1644172459.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/cumhurbaskani-erdogan-bizi-eve-hapsettiler-6935997/"]