Gaziantep'te bir inşaatta beton dökümü sırasında tahta kalıbın çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı. Üstü kirli olduğu için ambulansa binmek istemeyen yaralı işçi, güçlükle ikna edilerek bindirildiği ambulansla hastaneye götürüldü.

"AMBULANSIN HASTADAN KIYMETLİ OLDUĞU GÜNLERİ UNUTUN GİTSİN"

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, sosyal medya hesabından konuyla ilgili bir paylaşım yaptı. Bakan Koca, "İşçi kardeşimiz, bu ambulans sizi almaya geliyor diye tertemiz. Hastalandığınızda size bir an evvel ulaşsın diye yepyeni. 'Bu devlet malı, benim üzerim kirli' diye düşünmeyin. Ambulansın hastadan kıymetli olduğu günleri unutun gitsin" ifadelerini kullandı.

[old_news_related_template title="Güncel corona verileri açıklandı! Bakan Koca: Risk almayalım" desc="Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı güncel corona virüsü verilerine göre, 253 kişi hayatını kaybetti. Yeni vaka sayısında ise düne göre düşüş yaşanırken, Bakan Koca 'Hastalık hafif atlatılıyor düşüncesiyle risk almayalım' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/11/iecrop/koca-ic-foto-1_16_9_1644596976.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/saglik/guncel-corona-verileri-aciklandi-iste-yeni-vaka-ve-vefat-sayisi-7-6947170/"]