AKP Sözcüsü Ömer Çelik, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Covid-19 testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Tüm hastalarımıza acil şifalar diliyoruz" ifadelerini kullandı.

BAKAN NEBATİ: RABBİM ACİL ŞİFALAR VERSİN

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati de "Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Sayın Murat Kurum'un Kovid- 19 testinin pozitif olduğunu öğrendim. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Rabbim acil şifalar versin" açıklamasında bulundu.

ŞENTOP: KENDİSİNE VE TÜM HASTALARIMIZA ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u telefonla aradığını belirterek, "Kovid- 19 testi pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'u arayarak geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Cenab-ı Hak'tan kendisine ve tüm hastalarımıza acil şifalar diliyorum" dedi.

BAKAN SOYLU: RABBİM TEZ ZAMANDA ŞİFA VERSİN

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Twitter hesabından, "Koronavirüse yakalanan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum Beyefendiye geçmiş olsun. Rabbim, tez zamanda şifa versin inşallah" açıklamasında bulundu.

BAKAN PAKDEMİRLİ: ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli de Bakan Kurum'a geçmiş olsun dileğinde bulunarak, "Kovid- 19 test sonucu pozitif çıkan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanımız Sayın Murat Kurum'a geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Bakanımıza ve tedavi gören tüm hastalarımıza Rabbim'den acil şifalar diliyorum" dedi.

[old_news_related_template title="AKP’liler Erdoğan çiftinin sağlığı için camide namaz kılıp dua etti" desc="AKP Afyonkarahisar İl Teşkilatı, corona virüse yakalanan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’ın hastalıktan kurtulması için kent merkezindeki Mısri Camii’ne giderek namaz kılıp, dualar etti. Cami çıkışında açıklama yapan AKP Afyonkarahisar İl Başkanı Hüseyin Ceylan Uluçay, “Bunca dua varken Allah'ın izni ile hangi virüs size zarar verebilir?” dedi. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/09/iecrop/akp-sha1_16_9_1644418744.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/akpliler-erdogan-ciftinin-sagligi-icin-camide-namaz-kilip-dua-etti-6942854/"]

[old_news_related_template title="'Karantinadaki Erdoğan' taklidi güldürdü" desc="Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın taklidini yapan üniversite öğrencisi Muhammed Nur Nahya sosyal medyada gündem oldu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/09/iecrop/odr_16_9_1644399644.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/karantinadaki-erdogan-taklidi-guldurdu-6942067/"]