CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Faik Öztrak, parti genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair açıklamalarda bulundu.

Öztrak, CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu’nun, eşi CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi Tuba Torun hakkında ortaya çıkan ses kaydıyla ilgili soruyu yanıtladı.

Öztrak, “Sayın Erdoğdu’nun kendisi ve partimiz açısından en doğru kararı vereceğine inanıyoruz” dedi.

NE OLMUŞTU?

CHP İstanbul Milletvekili Aykut Erdoğdu, yaklaşık üç ay önce boşandığı eski eşi Özge Erdoğdu ve yeni eşi olan CHP Yüksek Disiplin Kurulu üyesi avukat Tuba Torun arasında bir ses kaydının ortaya çıkması sonrası yaşananlar gündem olmuştu.

Tuba Torun, yaşananlardan sonra hastaneye kaldırılmıştı. Erdoğdu, Tuba Torun'dan özür dileyen bir paylaşımda bulunarak, "Yaşattıklarım için kendisinden bütün kalbimle özür diliyorum…Şu an tek derdim oğlumu ve eşim Tuba’yı bu yaşananların şokundan koruyabilmek…" ifadelerine yer vermişti.

[old_news_related_template title="Faik Öztrak: Bu ek bütçenin tercihi milletimiz değil, yandaş ve faiz lobileri" desc="CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Cumhurbaşkanlığı tarafından Meclis'e sunulan ek bütçe teklifine ilişkin konuştu. Öztrak, 'Ek bütçeyi getirmenin, özrü kabahatinden büyük. Bütçe bir hükümetin ekonomik tercihlerini gösterir. Bu ek bütçenin tercihlerinde de, enflasyonla mücadele yok, işsizlikle mücadele yok. Çiftçi, işçi, memur, emekli yok. Bu ek bütçenin tercihi milletimiz değil, yandaş ve faiz lobileri' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/06/24/iecrop/asdwsg_16_9_1656073188.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/faik-oztrak-bu-ek-butcenin-tercihi-milletimiz-degil-yandas-ve-faiz-lobileri-7212653/"]