Burhaniye Belediyesi, Taylıeli Mahallesi'nde 23 bin 761 metrekare alanda 3 bloktan oluşacak alışveriş merkezi için geçen yıl 28 Aralık'ta ihale yaptı.

Kapalı teklif usulü ihaleyi, sanatçı İbrahim Tatlıses adına katılan şirketin genel müdürü Şule Yazar kazandı. İbrahim Tatlıses ilçeye gelerek, Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler ile sözleşme imzaladı.

700 kişiye istihdam sağlayacağı belirtilen projenin ihalesi, Burhaniye Belediyesi tarafından iptal edildi.

Belediyeden yapılan açıklamada, “Belediyemizce 23 yıllık üst kullanım hakkı tesis edilerek yapımı ve işletmesine ait ihalesi yapılan alışveriş merkezi sözleşmesi; idaremizce yeterli rekabet ortamı oluşmadığının değerlendirilmesi ve ayrıca yer seçimindeki kamuoyunun hassasiyeti de göz önüne alınarak iptal edilmiştir. Belediyemizce daha uygun bir yer seçimi tespiti için çalışma yapılacaktır" denildi. (DHA)

[old_news_related_template title="İbrahim Tatlıses'e ilk eşi ve oğlundan tepki: Kötü olmayı kendi seçti" desc="İbrahim Tatlıses'in 'Hastayım, kimse yanımda yok' sözlerine ilk eşi Adalet Sara ve oğlu Ahmet Tatlıses'ten cevap geldi: 'Biz elimizden geleni yaptık, kişi kendi kötü olmayı seçti!'" image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/23/iecrop/tatlises_16_9_1645609757.jpeg" link="https://www.sozcu.com.tr/hayatim/magazin-haberleri/ibrahim-tatlisese-eski-esi-ve-oglundan-tepki-kotu-olmayi-kendi-secti/"]