Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak iktidarı eleştirdi.

“Altını kalın harflerle çizerek söylüyorum” diyerek paylaşımda bulunan ve iktidara seslenen Karamollaoğlu, “Her şeyden önce, anlayamadığınız bir problemi çözemeyeceğinizi anlamaya mecbursunuz! Bu iktidar, ülkemizin ve insanımızın problemlerinin gerçekte ne olduğunu ya anlamıyor ya da anlamazlıktan geliyor” dedi.

Paylaşımının devamında iktidarın verdiği sözlere değinen Karamollaoğlu, "Bu nedenle sürekli olarak ya çözüm üretmiş gibi anlatıyorlar ya da çözüm üreteceklermiş gibi yeni sözler veriyorlar! "mış gibi yapan" bu iktidarı, bu zihniyeti ve her şeyin tek bir kişinin iki dudağı arasından çıkan söze göre şekillendiği bu sistemi hep birlikte değiştireceğiz" ifadelerini kullandı.

“EY MİLLET, 20 YILDIR BU ÜLEYİ YÖNETENLERE BAKIN, KARAR VERİN”

Dün bir televizyon programında açıklamalarda bulunan Saadet Partisi lideri Karamollaoğlu, "Biz seçime giderken vatandaşımıza ‘Ey millet, bugüne kadar 20 yıldır bu ülkeyi idare edenlere bir bakın. Tasvip ediyorsanız, bu problemlerin devamından yanaysanız devam edin’ diyoruz" demişti.

[old_news_related_template title="Kılıçdaroğlu'ndan haksız kazanç çıkışı: Gerekirse uluslararası mahkemelere başvuracağız" desc="AKP iktidarı döneminde haksız kazancın arttığını vurgulayan CHP lideri Kılıçdaroğlu, 'Kimse, bu ülkenin 85 milyonunun ödediği vergileri haksız olarak kendisine gelir olarak dönmesini isteyemez. Kimsenin böyle bir hakkı yoktur. Gerekirse biz bunu da uluslararası mahkemelere taşıyıp, orada bu ülkenin 85 milyonun hakkını alacağız' dedi." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/12/30/iecrop/kemalk21_21887713_16_9_1669842128.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kilicdaroglundan-haksiz-kazanc-cikisi-gerekirse-uluslararasi-mahkemelere-basvuracagiz-7510609/"]

[old_news_related_template title="Meral Akşener o karara çok sinirlendi: Haram zehir zıkkım olsun" desc="Rüzgar Gülü Projesi’nin İYİ Partili Demre Belediyesi'nce okullarda uygulamaya kondu ancak Demre İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü protokolü iptal etti. Konuyu değerlendiren İYİ Parti lideri Meral Akşener, 'Yoksullukla mücadele için gelmiştiniz değil mi! Ayrımcılık yapmayacaktınız, yasaklarla mücadele edecektiniz! Yazıklar olsun size, haram olsun, zıkkım olsun, zehir olsun!' dedi. Cumhurbaşkanı'na da seslenen Akşener, 'Sayın Erdoğan ne yapıyorsun? Sen aç yatmanın ne olduğunu bilirdin, unuttun!' diye konuştu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/11/30/iecrop/resimid_217746601_21774660_16_9_1669798003.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/meral-aksener-o-karara-cok-sinirlendi-haram-zehir-zikkim-olsun-7509157/"]