Çeşitli partilerden istifa eden ve hiçbir partiye kaydı bunmayan bin 200 kişinin CHP saflarına katılması nedeniyle düzenlenen törende, özellikle kadınların ilgi ve heyecanı dikkat çekti. Kılıçdaroğlu’nun iktidara gelmeleri halinde il olma sözü verdiği Siverekliler, CHP lideri ile fotoğraf çektirmek için birbirleriyle yarışınca izdiham oluştu.

Törenin yapıldığı düğün salonunda çekilen fotoğrafta zafer işareti yapan CHP İlçe Sekreteri İbrahim Halil Yarış ile Bozkurt işareti yapan Mehmet Can Çiftel adlı gencin samimiyeti ise dikkat çekti. Bu fotoğrafı sosyal medya hesabından “Bu kardeşliğin görüntüsü Siverek’ten” yorumuyla paylaşan ve fotoğraftaki Mehmet Can Çiftel'in babası olan Siverek Belediyesi eski CHP'li Meclis Üyesi Ali Çiftel, “Siverek siyasi tavrıyla her zaman Türkiye’ye ölçü olmuş bir ilçedir. Genel Başkanımızın ziyaretindeki heyecan, inşallah Türkiye’nin heyecanı olacaktır. Oğlum, ülkücü görüşü savunan bir gençtir. Salona da benim fotoğrafımı çekmek için geldi. Ama, Türkiye'nin geldiği noktada birleşmenin gerekliliğine inandığı için o fotoğrafı verdi” dedi.

Gördüğü ilgiden oldukça memnun olan ve bunu konuşmasında da dile getiren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ise, "Buralardan az oy alıyoruz. Doğru. Ama, bunun suçlusu biziz. Çünkü, sizi ihmal ettik" diye konuştu.

[old_news_related_template title="Kemal Kılıçdaroğlu'ndan yeni seçim vaadi..." desc="Maltepe Ekonomi Forumu'nda konuşan CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 'Bozulan düzen için ne yapmamız lazım?' diye sorarak yeni kadrolar, yeni kurallar yeni kurumlar adı altında 3 kuralı açıkladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/03/12/iecrop/sha_16_9_1647074039.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/kemal-kilicdaroglundan-yeni-secim-vaadi-7005798/"]