25 Eylül 2022 Pazartesi günü Bağcılar ilçesi Fevzi Çakmak Mahallesi'nde annesi H.S’yi vahşice öldüren ve emniyet birimlerince yakalanan A.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Olayın görüntülerini paylaşan şüpheliler de gözaltına alındıktan sonra serbest bırakıldı.

GÖRÜNTÜLERİ PAYLAŞAN 3 KİŞİYE DE İŞLEM YAPILDI

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada şöyle denildi:

"25 Eylül 2022 Pazartesi günü Bağcılar ilçemiz Fevzi Çakmak Mahallesinde annesi H.S’yi vahşice öldüren ve emniyet birimlerimizce yakalanan A.S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştır.

Olay görüntülerini sosyal medya hesaplarında paylaşan N.A., G.K. ve S.A. adlı şüpheli şahıslar hakkında Yargılama ve Soruşturmanın Gizliliğini İhlâl Suçlarından işlem yapılmıştır.

Adı geçen şahıslar Adli Kontrol Şartı ile serbest bırakılmışlardır."

1 AY ÖNCE TABURCU OLMUŞ

A.S. adlı şahsın, çok sayıda ruh ve akıl hastalıkları hastanelerinde psikolojik tedavi gördüğü, son olarak 1 ay önce taburcu olduğu, ayrıca şahsın uyuşturucu kullanmaktan 1 kaydı olduğu tespit edildi.

[old_news_related_template title="İstanbul Bağcılar'da vahşet! Annesini öldürdü, kafasını kesip sokağa attı" desc="İstanbul Bağcılar'da Ali S., annesi Hava S.'yi bıçakla öldürdü. Annesinin kestiği kafasını balkonda sokağa atan şüpheli ardından evi ateşe verdi. Şüpheli gözaltına alınırken evdeki yangın söndürüldü. Öte yandan yaşanan vahşetle ilgili valilik ve emniyetten açıklama geldi. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı da savcılığa yayın yasağı talebinde bulundu." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/09/25/iecrop/vahset11_21290898_16_9_1664120773.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/annesini-oldurdu-kafasini-kesip-sokaga-atti-7383197/"]