Konya Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Selçuklu İlçesi Şeyh Şamil Mahallesinde gençleri zehirleyen uyuşturucu satıcılarına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında bir Etliekmek fırınında uyuşturucu ticareti yapıldığını tespit etti.

“Seçer Etliekmek” isimli iş yerinin sahibi Necati Seçer’in sadece Etliekmek değil aynı zamanda Etliekmek yeme bahanesiyle gelen müşterilere uyuşturucu da sattığını tespit eden Narkotik ekipleri iş yerine baskın yaptı.

ESRAR MADDESİ ELE GEÇİRİLDİ

Etliekmek fırınında yapılan aramada 14 parça halinde 165 gram Esrar Maddesi ve uyuşturucu ticaretinde kullanılan bir adet Hassas Terazi ele geçirildi.

CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Edinilen bilgiye göre daha önceden uyuşturucu madde ticareti yapmak, kasten yaralama gibi pek çok suçtan kaydı olan Seçer, “Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak, Bulundurmak ve Kullanmak” suçlarından tutuklanarak cezaevine gönderildi.
[old_news_related_template title="Uyuşturucuları sebze kasasına saklamışlar" desc="Şanlıurfa'da polisin durdurduğu kamyonette yapılan aramada, sebze kasalarına gizlenmiş 6 kilo skunk ele geçirildi, 2 şüpheli gözaltına alındı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/10/30/iecrop/2-7_16_9_1667123987.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/uyusturuculari-sebze-kasasina-saklamislar-7450097/"]