Maltepe'de 12 Kasım'da yaşanan olayda, fabrika işçisi A.Ö. Dragos'ta bulunan bir banka şubesinden 810 bin lira para çekti. Aracına binen A.Ö. yoluna devam ederken bir anda başka bir otomobille aracının önü kesildi.



810 BİN LİRAYI ALIP KAÇTILAR 

Araçtan inen 3 kişi 810 bin lira parayı alarak ortadan kayboldu. Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği ekipleri olayla ilgili çalışma başlattı. Güvenlik kamera kayıtları polis ekiplerince takip edildi. Günlerce süren araştırmanın ardından 11 şüpheli tespit edildi.

OPERASYON DÜZENLENDİ

Çalışmaların ardından özel harekat polisinin de desteğiyle operasyon düzenlendi. Baskında 11 şüpheli gözaltına alındı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye gönderildi. Şüphelilerden Eren Ç. ve Can K. tutuklandı. Şüphelilerin toplam 19 suç kaydı olduğu öğrenildi.

[old_news_related_template title="İstanbul’da bıçaklı gasp kamerada: Ağaçlık alanda dövüp bıçakladılar" desc="İstanbul Kasımpaşa’da İranlı bir genç, aynı taksiden indiği iki şahıs tarafından ağaçlık alana götürülüp önce darp edilip, ardından da bıçaklanarak gasp edildi. Dehşet anları kameralara yansırken, gencin bin 200 lirasını ve cep telefonu ile pasaportunu gasp eden şüphelilerden biri polis tarafından yakalandı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/02/13/iecrop/gasp_16_9_1644736850.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gunun-icinden/istanbulda-bicakli-gasp-kamerada-agaclik-alanda-dovup-bicakladilar-6949883/"]