Olay, saat 15.30 sıralarında Akşehir ilçesi Doğrugöz Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre Ali Küçükkaragöz, aralarında daha önceden arazi anlaşmazlığı bulunan Akşehir Adliyesinde mübaşir İbrahim Çıkın bahçesine giderek tartıştı, ardından pompalı tüfekle ateş açtı.

HAYATINI KAYBETTİ

Açılan ateş sonucu Çık, ağır yaralandı. Bu sırada Küçükkaragöze engel olmaya çalışan Ayşe G. ile Emrah Coşkun da isabet eden saçmalarla yaralandı. Zanlı Ali Küçükkaragöz, daha sonra aynı silahla kendine ateş ederek intihara kalkıştı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Yaralılar ambulanslarla Akşehir Devlet Hastanesine kaldırıldı. Durumu ağır olan İbrahim Çık yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Yaralılar Ayşe G. ve Emrah Coşkun ile Küçükkaragöz, daha sonra Konya merkezdeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı. (DHA)

[old_news_related_template title="Diyarbakır'da ortalık karıştı! Köye giriş çıkışlar yasaklandı" desc="Diyarbakır'da, 20 yıl önce aynı mahallede oturan akraba iki aile arasında 'kız kaçırma' meselesi, husumetli ailelerin karşı karşıya gelmesi sonucu bıçaklı kavgaya dönüştü. Her iki taraftan da 8 kişi bıçaklanarak yaralanırken, jandarma köye giriş çıkışları kapattı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2022/08/10/iecrop/diyar1_21052750_16_9_1660164709.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem/diyarbakirda-ortalik-karisti-koye-giris-cikislar-yasaklandi-7300838/"]