Emre Mor maça başlarken düşündüm. Jesus, bu çocuğu kazanmak istiyor. Ben, üst düzey takımlarda oynayan gole yakın oyuncularda pozisyon bilgisine, topu aldığı açılara, oyunda alan hâkimiyetine bakarım. Emre Mor’da şartlar uygun. Önemli olan bencillikten uzaklaşması... Dünyanın, onun etrafında döndüğünü zannetmemesi... Geçen sezondan itibaren, hayatın gerçeklerini anlamaya başlamış sanki...

Gol vuruşu güzeldi. Lincoln, bu takıma faydalı olacak. İlk golde, o vardı. İkinci golde, serbest vuruşu nefis kullandı. Fenerbahçe, geçişi başlatan ayağa paslarda, özellikle ilk devre, oldukça başarılıydı. Slovacko, oyun disiplininden kopmayan bir ekip. Fenerbahçe’nin antrenmanlarda çalışılmış hücum organizasyonları karşısında çoğu zaman bu anlayışları yetmedi. Hofmann’ın gördüğü kırmızı kartla, maçta kafa kaldırma şansları çok azaldı.

Jesus’un yaptığı oyuncu değişiklikleri farkı artırmak içindi. Pozisyonlar arka arkaya gelmedi ama Lincoln nefis gol attı. Fenerbahçe, istekli oyununun karşılığını tam anlamıyla aldı.