Bugün yani 19 Nisan 2016 Salı günü ATV'nin yayın akışında Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin 32. bölüm var. Dizinin bu haftaki bölümünde Nazlı kucağında bebekle çıka gelecek ki bu da uzun süreden sonra bir araya gelen mutlu aile tablosuna ağır bir darbe olacak! Peki bugün ATV'de başka hangi programlar ve diziler izlenebilir? Aşağıdaki bağlantı ile ATV'nin online canlı yayına erişebilir ve ATV'yi bilgisayarınız, tabletiniz veya akıllı cep telefonunuzdan seyredebilirsiniz.

ATV Canlı Yayın İzle

ATV YAYIN AKIŞI 19 NİSAN SALI


06.45 Kahvaltı Haberleri
10.00 Müge Anlı ile Tatlı Sert - 1615.Bölüm
13.00 Atv Gün Ortası Bülteni
13.40 Sağlıklı Mutlu Huzurlu - 111.Bölüm
16.25 Esra Erol'da - 164.Bölüm
19.00 ATV Ana Haber
20.00 Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz - 32.Bölüm
23.45 Kim Milyone Olmak İster? - 562.Bölüm
00.50 Kırgın Çiçekler - 42.Bölüm
03:15 Kertekenkele - 61.Bölüm

EŞKİYA DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ 32. BÖLÜM ÖZETİ


Ünal Kaplan'ın güç gösterisi bir yıkıma daha sebep olur. Ölüm Hızır'ın çevresinde bir çemberdir artık. Önce Selim sonra Ahmet'in ölümüyle dost kaybının acısı eksik olmaz yüreğinden. Her ne kadar masa tekrardan toplanmış, dost düşman el sıkışmış olsa da kimse kimseye güven vermez. Eskiden ihanetin yer bulamayacağı masada şimdilerde sadakatten eser yoktur. Viktor'un yerine masaya oturacak Moskof Özkan ismi de Hızır'ı huzursuz eder. O'nun gelişiyle birlikte masaya pislik bulaşacak, belki de ticaret yön değiştirecektir. Hızır bunlarla uğraşırken bir de kendine kurulan yeni oyunu fark ettiğinde işler yine karışır. Meryem artık yuvasındadır. Geçmişin üstüne bir çizgi çekip ailesini tekrardan bir arada tutmak onun görevidir. Kurtulması gereken son bir şey kalmıştır o da Nazlı ve bebeği! Şehri terk etmesi beklenen Nazlı ise kucağında bebeğiyle ailenin kapısında belirir. Uzun zamandır beklenen mutlu aile tablosunun canlandırıldığı Pazar kahvaltısında yaşanan bu gelişme herkeste şok etkisi yaratacaktır.

ATV HAKKINDA


ATV televizyon kanalı, 1993 senesinde Dinç Bilgin tarafından kurulmuştur. 2002 yılında Ciner Grubu'na geçen ATV 2007'den 2013'e kadar Çalık Holding'e bağlı olarak yayın hayatını sürdürmüştür. Halen Turkuvaz Medya Grubuna bağlı olarak yayınlarını sürdürmektedir. Kanalın Sahibinin kim olduğu bilinmemektedir.