Antalyaspor Trabzonspor maçında gol yağmuru! Yedi gollü müthiş maç
Deplasmanda Antalyaspor'a konuk olan Trabzonspor, iki farklı geriye düştüğü maçta beraberliği yakalasa da, mağlup olmaktan kurtulamadı. Müthiş bir heyecana sahne olan maça iki takımda da oyuna sonradan giren futbolcular damga vurdu. Trabzonspor'un iki topunda direk gole izin vermedi.
Spor Toto Süper Lig'in 3. haftasında Fraport TAV Antalyaspor, sahasında son şampiyon Trabzonspor'u konuk etti. Corendon Airlines Park Antalya Stadyumu'nda oynanan maçı 5-2 kazanan Antalyaspor, üst üste ikinci maçında da galibiyetle ayrılırken, Trabzonspor bu sezon ligde ilk kez yenildi.
Müthiş bir heyecana sahne olan karşılaşmada 2-0 öne geçen Antalyaspor, Trabzonspor'un beraberliği yakalamasına engel olamadı. Ancak oyuna girdikten iki dakika sonra ağları havalandıran Gökdeniz Bayraktar, uzatma dakikalarında bir gol daha kaydederek farkı arttırdı. Maçta son sözü Haji Wright söyledi.
Trabzonspor'da Marc Bartra ve Trezeguet'nin şutlarında top direkten geri döndü.