Şubat ayında çalıştığı dönerci dükkanında vahşice katledilen Kader Balcı’nın ölümü, tüm ülkeyi derinden etkilemişti. Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde gerçekleşen olayın ardından, Kapaklı Belediye Meclisi anlamlı bir önergeyi oylamaya sundu.

Meclis tarafından oy birliği ile alınan kararla, 4 çocuk annesi merhume Kader Balcı’nın adının ilçedeki bir sokak ya da parka verilmesi kararlaştırıldı.

DEFALARCA BIÇAKLADI

Tekirdağ’ın Kapaklı ilçesinde dönerde indirim yapmadığı için aldığı bıçak darbeleri ile yaralanan Kader Balcı, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti. Cebinde parası olmasına rağmen dönerde indirim talebi reddedildiği için Kader Balcı'yı öldüren zanlı Recep Ö. polis ekiplerince yakalanıp çıkarıldığı mahkemece tutuklanmıştı.

(İHA)


[old_news_related_template title="Kadın dönerciyi indirim yapmadığı için bıçaklayıp öldürdü" desc="Tekirdağ'ın Kapaklı ilçesinde akli dengesinin yerinde olmadığı belirtilen Recep Özkan (36), gittiği dönercide istediği indirim kabul edilmeyince işyeri sahibi Kader Balcıyı(39), bıçaklayarak öldürdü. Cinayet anı işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2021/02/10/iecrop/kadin-dha21_17159334_16_9_1612980646.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2021/gundem/kadin-donerciyi-indirim-yapmadigi-icin-bicaklayip-oldurdu-6253335/"]