Dries Mertens: Sanırım bu sezon son sezonum olacak
Galatasaray'ın Belçikalı yıldızı Dries Mertens, Olimpija Ljubljana maçı öncesi yaptığı açıklamada "36 yaşındayım, 37 olacağım bu sene, 25 hissediyorum ama kafa olarak. Sanırım bu sezon son sezonum olacak" dedi.
UEFA Şampiyonlar Ligi 3'üncü Ön Eleme Turu ilk maçında yarın deplasmanda Olimpija Ljubljana'ya konuk olacak Galatasaray'da Belçikalı futbolcu Dries Mertens açıklamalarda bulundu.
Olimpija Ljubljana ile oynayacakları mücadele öncesi değerlendirmelerde bulunan Dries Mertens, "Sadece söylemek istediğim, biz buradayız ve odaklandık. Zor bir maç olacak. İyi bir takımları var. Nasıl oynadıklarını gördük. Zor bir oyun olacak ama biz kendimize güveniyoruz. Her şey başlıyor. Mücadele başlıyor. Şampiyonlar Ligi'ne gitmek istiyoruz. Bize kalmış bir şey artık" şeklinde konuştu.