ANLAŞMANIN KAPSAMI GENİŞLEDİ
Uluslararası araç kiralama şirketi Sixt, forma göğüs reklamı anlaşmasının kapsamını stat sponsorluğu ile genişletti.
Yönetim, 5 yıl için 100 milyon Euro olan, dünkü kurla 2 milyar 834 milyon 740 bin TL tutarındaki teklifi kabul etti. Sixt, Ağustos 2020’de; merhum başkan Mustafa Cengiz döneminde başlayan anlaşma ile ilk yıl 29 milyon TL+KDV ödemişti. 2021’de rakam, 50 milyon TL+KDV şeklinde güncellenmişti.
CEM UZAN VE REZAM EPÖZDEMİR'E RET
Galatasaray bu anlaşma ile Uzan’ın 5 yıl için 90 milyon Euro’yu bulan teklifinden daha yükseğini kabul etmiş oldu. Uzan’ın önerisinin piyasayı yükseltmesinin, Özbek ve ekibinin elini güçlendirdiği belirtiliyor. Avukat Rezan Epözdemir de stadın adının sadece Ali Sami Yen olması şartıyla 3 yıl için 214 milyon 500 bin TL teklif etmişti.
YENİ SAĞLIK SPONSORU MEDICANA
Öte yandan, Medicana Sağlık Grubu, Galatasaray’ın yeni sağlık sponsoru oldu. Sarı-kırmızılı kulüp resmi siteden yayımladığı teşekkürle 13 yıldır Medical Park ile süren işbirliğinin noktalandığını duyurdu. Medicana ile yapılacak yeni anlaşma da resmen açıklandı.Ülkemizde sporun gelişmesi için önemli çalışmalara imza atan sağlık markası Medicana Sağlık Grubu, Galatasaray Spor Kulübü’nün resmi sağlık sponsoru oldu. https://t.co/2v1Rd3mJRT pic.twitter.com/fVB5dfLLdl
— #ŞampiyonGalatasaray (@GalatasaraySK) June 27, 2023