Inter, Plzen'i rahat geçti! Tottenham, Sporting deplasmanında yıkıldı
Şampiyonlar Ligi'nde haftanın açılışı Viktoria Plzen-Inter ve Sporting Lizbon-Tottenham maçlarıyla gerçekleşti. Inter, Çekya deplasmanından rahat bir galibiyetle ayrılırken, Tottenham Portekiz'den hayal kırıklığı ile döndü.
Şampiyonlar Ligi C Grubu ikinci maçında Viktoria Plzen'e konuk olan Inter, gruptaki ilk galibiyetini elde etti. D Grubu'nda Tottenham ise, ilk maçını kazandıktan sonra Sporting Lizbon deplasmanında uzatma dakikalarında şoku yaşadı.
Plzen karşısında 20. dakikada Edin Dzeko'nun golüyle 1-0 öne geçen Inter, ilk yarıyı bu skorla önde tamamladı. Ev sahibi ekip 61'de Pavel Bucha'nın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalırken, 70. dakikada Denzel Dumfries'ın attığı gol maçın skorunu 2-0 olarak belirledi.
Gruptaki ilk maçında Bayern Münih'e yenilen Inter, puanını 3'e yükseltti. Barcelona'ya mağlup olduktan sonra ikinci maçından da puan alamayan Plzen ise 0 puanda kaldı.