THY'nin yeni kabin memuru üniformalarının fotoğrafı Twitter'den sızdırılarak deşifre edildi. THY'de türbanlı hostes olacağı tartışmaları sürerken THY'nin yeri tasarımlarındaki fes ayrıntısı dikkat çekti.



Modacı Dilek Hanif'e hazırlatılan üniformalar THY'de görev yapan hostes ve stewardlar tarafından beğenilmedi. Tasarım çalışmaları devam eden üniformalara THY kabin memurları twitter ve Facebook üzerinden tepki gösterdi.

CEMİL İPEKÇİ TEPKİ GÖSTERDİ


 

THY ÜNİFORMALARINA TEPKİ YAĞDI-İŞTE O TWEETLER


DİLEK HANİF'TEN AÇIKLAMA

Üniformaları tasarlayan modacı Dilek Hanif konuyla ilgili bir açıklama yaptı. Hanif, akıllarına gelen her modeli denediklerini, bu tasarımın o modellerden sadece biri olduğunu söyledi.

Eteklerin uzun olmayacağının altını çizen Hanif, hosteslerin kafasındaki feslere ise THY Yönetim Kurulu'ndan onay çıkmadığını söyledi.

TEMEL KOTİL: THY NE YAPARSA GÜZEL YAPAR

Rus Türk İşadamları Birliği’nin (RTİB) düzenlediği ’Zirve Sohbetleri’ne katılmak için Moskova’da bulunan Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Twitter’dan sızan THY hosteslerinin yeni kıyafetleri ile ilgili soru üzerine, "THY ne yaparsa iyi ve güzelini yapar. THY kostümlerle ilgili çalışmalar yapıyor, doğru. Twitter’daki resimleri görmediğim için birşey diyemem" dedi.

THY'NİN NOSTALJİK HOSTES KIYAFETLERİ / GALERİ


 

EGZOTİK HOSTESLER / GALERİ