Adını Fransa-Almanya (Prusya) sınırındaki “Alsace (Alsas)-Lorraine (Loren)” bölgesinden alan Quiche Lorraine (Kiş Loren) tarifi sayfamızda. En lezzetli Kiş Loren tarifini ve hangi malzemelerin kullanıldığını sizler için hazırladık. İşte MasterChef'te adı geçen Kiş Loren tarifi... KİŞ LOREN İÇİN GEREKLİ MALZEMELER 300 gr. Milföy hamuru veya 1 tuzlu hazır hamur 400 gr. pastırma 10 gr. Tereyağı 4 Yumurta 300 gr. Crème fraîche Tuz Karabiber Muskat KİŞ LOREN TARİFİ Pastırma 5 dakika bir tencerede biraz su ile hafif haşlanabilir, soğutulur, kurutulur ve tereyağında hafifçe kızartılır. Hamuru bir tart kalıbı içine yayın. Üstüne pastırmayı doğrayın. Otomatik programı başlatın veya fırını önceden ısıtın. Yumurtaları çırpın, Crème fraîche ilave edin, tuzlayın, baharat olarak karabiber ve Muskat ekleyin. Bu karışımı pastırmaların üstüne dökün ve kalıbı fırına sürün. Pişirme sırasında kabarcıklar görülürse, bunları bir bıçak ile kalıbın dibine kadar deliniz. Afiyet olsun...