Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen: İstifa istenmesi gayet normal
Arabam.com Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen, teknik direktör İlhan Palut ile yolların ayrılmasına ilişkin, "Bazı noktalarda değişiklik yapılmasının Konyaspor Kulübünün üstün menfaatleri açısından iyi olacağını düşündük." değerlendirmesini yaptı.
Özgökçen, Spor Toto Süper Lig'in 20. haftasında Arabam.com Konyaspor ile MKE Ankaragücü maçının ardından, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.
Son haftalardaki mağlubiyetlerden üzüntü duyduklarını ifade eden Özgökçen, "Bazı adımlar atıyoruz, atmaya da devam edeceğiz. Her zaman galibiyet ve 3 puan istiyoruz. Aksi halde taraftar her zaman haklıdır. Her fırsatta başarının futbolculara, başarısızlığın bana ait olduğunu söylüyorum. Taraftarın istifa istemesi gayet normal. Konya ve Konyaspor olarak bir ve beraber olduğumuz zaman her şeyin üstesinden geliriz." diye konuştu.