En son AKP milletvekili ve AB Bakanı Egemen Bağış'ın mail hesabına girerek maillerini deşifre etmesiyle gündeme gelen RedHack şimdi de 'Gezi Parkı Direnişi' için harekete geçti.

RedHack TBMM'nin sitesine girerek milletvekillerinin cep telefonu numaralıra ulaştı. Blog sayfası başta olmak üzere Facebook ve twitter'den numaraları yayınlayan grup takipçilerine de "Bunları yayalım' mesajı geçti.

İşte RedHack'in açıklaması;

"Elimize geçen onlarca listeden sadece biri.. Her doneme ve surece ait birçok liste elimizde mevcut.. Elimizdekilerden birini hızlıca yayinliyoruz..

Listede olan "duyarlı" arkadaslar kusura bakmasinlar, ne yazik ki suanki durumun aciliyetinden kaynakli tasnif etmeden hizlica yayinliyoruz bunu.. Zira normalde en azinda eşleri gizleyecektik fakat, bugunku saldiriyla birlikte siz "milletin vekillerini" bulamazmarsa bile en azindan eşlerinizden ulassinlar istedik. Kaldiki bu lise bircok TBMM calisanin mail kutusunda var ise, halkta olmasini da yadirgamayalim..

Özel hayata kesinlikle bir madahalemiz yok, zaten "milletin" vekilinin "milletten baska" ne özel hayati olabilir ki?
Zaten o sebeple "zor" degil mi vekil olmak? Her neyse, Milletin vekili'nde bu lise mevcut ise, milletin kendisinde de olmali.."