Futbol dünyasının bir ismi daha siyasete katılıyor... Türk futbolun gelmiş geçmiş en golcü futbolcularından olan Tanju Çolak, AKP'den Urla Belediye Başkanlığı'na adaylığını koydu... Efsane futbolcunun dilekçesini bugün teslim etmesi bekleniyor...DAHA ÖNCE DE AÇIKLAMIŞTI
Tanju Çolak, daha önce belediye başkan adaylığı hakkında yaptığı bir açıklamada şunları söylemişti: “Güzel eserler bırakmak istiyorum. Böyle bir düşüncem var. Şu anda tabii büyüklerimle, ailemle görüşmek zorundayım. Urla’dan ilçe başkanı teklif etti. Sahil yeri, güzel. AK Parti adına iyi bir hizmet verelim dedik. Amaç o" cevabını verdi.
SAÇ ÇIKARAN YAĞI TOPLATILMIŞTI
Eski futbolcu Tanju Çolak'ın, "Altı seansta saçlarıma kavuştum" diyerek tanıttığı bitkisel yağın reklamları durdurulmuş, tüketicinin yanıltıldığı gerekçesiyle ürünün toplatılmasına karar verilmişti.
Tanju Çolak'ın, "Altı seansta saçlarıma kavuştum. Yıllar önce duymuştum ama denememiştim" sözleriyle kullandığını duyurduğu Natura Derm Çam Yağı'nın reklamlarının durdurulmasına karar verilmişti. Sağlık Bakanlığı Türkiye İlaç ve Tıbbi Cihaz Kurumu (TİTCK), reklamların hem şirketin hem de yayındaki internet sitelerinden kaldırılmasına karar vermiş, il sağlık müdürlüklerine de yazı yazarak, söz konusu bitkisel yağın görüldüğü yerde toplatılması, denetimler yapılarak el konulmasını istemişti.
2009'DA MHP ADAYIYDI!
Çolak, 2009 yerel seçimlerinde ise Milliyetçi Hareket Partisi için çalışmıştı. MHP Beylikdüzü Belediye Başkan adayı Veliddin Küçük'ün listesinde 'Belediye Başkan yardımcılığı' için seçim çalışması yürüten Çolak, Küçük'ün seçilememesi üzerine ise amacına ulaşamamıştı.