Süper Lig'de üst sıralarda yer almak isteyen iki takımın mücadelesinde Medipol Başakşehir, Adana Demirspor'u 2-1 mağlup etti. İki taraf için de oldukça stresli geçen maçın son düdüğünün ardından saha bir anda karıştı. Medipol Başakşehirli Okaka ile Adana Demirspor kaptanı Belhanda saha orasında bir pozisyonu tartışırken araya Gökhan Töre girerek Okaka'yı uzaklaştırmaya çalıştı. Daha sonra Ndiaye tartışmanın yaşandığı bölgede Okaka'yı eliyle itince sinirler bir anda gerildi.

OKAKA'YI TUTAMADILAR

Ndiaye'nin hareketi sonrası adeta kendini kaybeden Okaka'yı diğer oyuncular tutmakta çok zorlandı. Büyük bir öfke patlaması yaşayan Okaka kendisini tutmaya çalışanlardan kurtularak Adana Demirsporlu oyuncuların üzerine yürümek istedi. Güçlükle hakim olunan Okaka sakinleştirilirken iki takım oyuncuları arasında arbedeler de yaşandı. Hem Başakşehir Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ, hem de Adanaspor Başkanı Murat Sancak sahaya inerek olayları yatıştırmaya çalıştı.

MURAT SANCAK: ŞAMPİYON BELİRLENMİŞ

Maçın sonunda stat çıkışı konuşan Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak şu ifadeleri kullandı: "77 numara galiba, bizim Gökhan Töre'ye küfür etmiş herhalde. Biz de ortalığı yumuşatmak istedik. Şuna bakmak lazım, Beşiktaş maçında bir önceki sene Adana'daki maçı katleden Şansalan ve ekibi İstanbul'daki maça verildi. Bütün kulüplere söylüyorum. Şampiyon belirlenmiş, 2. ve 3. de belirlenmiş, belki ligden düşenler de... Transfer yapmaya gerek yok. Her adımda engellerle karşılaşıyoruz."