Taksim’deki bombalı saldırı ve Kahramanmaraş merkezli deprem felaketi nedeniyle ertelenen Beşiktaş-Antalyaspor maçı öncesi önce Vodafone Park'ta dikkat çeken bir pankart yer aldı. Bir grup Beşiktaş taraftarı tarafından tribünlere asıldığı belirtilen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın sözlerinin yer aldığı pankart diğer taraftar gruplarının itirazı sonrası tribünden söküldü.

SONRADAN SÖKÜLDÜ

''Söz bir vatansa biz biriz, söz bayraksa biz iriyiz, söz milletse biz Türkiye'yiz'' sözlerinin yer aldığı pankartın, maç öncesi taraftarların stadı alınmadan önce asıldığı ancak sonradan söküldüğü belirtildi. Sosyal medyada yer alan o pankartın stadyumda yer almasını istemeyen siyah beyazlı taraftar gruplarının baskısı sonrası indirildiği ifade edildi.

TRİBÜNLER DOLUNCA 'İSTİFA' SESLERİ

Fenerbahçe-Konyaspor maçındaki hükümet protestosunun ardından, Beşiktaş-Antalyaspor maçında da benzer görüntüler yaşandı. Maç öncesi tribünleri dolduran Beşiktaşlı taraftarlar Antalyasporlu deplasman tribünün de katılımıyla ‘hükümet istifa’ sloganları attı. Bir grup taraftarın da istifa seslerini ıslıkla bastırmaya çalışması dikkati çekti. Beşiktaşlı taraftarların protestosu maç sırasında da devam ederken "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganı da atıldı. Öte yandan, kale arkasında bazı taraftarlar gözaltına alındı.

FENERBAHÇE TARAFTARLARI HÜKÜMETİ İSTİFAYA ÇAĞIRMIŞTI

Hatırlanacağı üzere Fenerbahçe ile Konyaspor arasında oynanan maç öncesine de, sarı lacivertli taraftarların AKP hükümetine protestosu damga vurmuştu. “Yalan, yalan, yalan. Dolan, dolan, dolan. 20 sene oldu, istifa ulan” tezahüratıyla AKP hükümetini protesto eden Fenerbahçeli taraftarların, “Hükümet istifa” tezahüratı tribünün büyük kesimi tarafından da destek görmüştü.