Albert adlı kedi, kılıktan kılığa girdiği fotoğraflarıyla Instagram’da bir hayli takipçiye uğraştı. Sahibi Chrisrine Look’un hedefi ise büyük: Albert’in kapağı bir gün Hollywood’a atacağını ve ünlü yıldızlarla beraber filmlerde yer alacağını umuyor.


Albert Baby Cat (@albertbabycat) Instagram hesabında 50 bin takipçisi var. Mavi gözleriyle dikkat çeken Albert, son 6 aydır kameralara poz veriyor. 1 yaşındaki kedinin çeşitli tv ve film karakterlerine büründüğü pozları internette çok kereler paylaşıldı. Sahibi Christine Look ise yalnızca Instagram’da meşhur olmayı değil, daha büyük şeyleri hedefliyor.



ABD Badminton takımıyla olimpiyatlara hazırlanan Christine, “Bir gün ona şakasına bir kıyafet giydirdim. O kadar tatlı oldu ki, herkesle paylaşmak istedim. Albert’ın Amerika’nın bir sonraki kedi süper starı olacağını umuyoruz. Gişe canavarı filmlerde, Daniel Craig ve Tom Cruise gibi yıldızlarla beraber oynadığını hayal ediyoruz” diyor.



Albert başlarda poz vermekten nefret etmiş ve sahibi kıyafetleri giydirmekte zorlanmış. Ancak şimdi poz vermeye daha bir alışmış. Fotoğrafların her birini çekmek 30-45 dakika arası sürüyor. Christine bu fotoğraflar için ciddi bir efor sarf ettiğini söylüyor.



Çekimler için kıyafetler, arka planlar ve başka malzemeler alan Christine, “Çekimleri yapmakla iş bitmiyor. Gidip kıyafet almam, çekim fikirleri bulmam, malzemeler için araştırma yapmam gerekiyor. Sonra da oturup fotoğrafları elden geçiriyorum. Yani aslında fotoğraf başına 3-4 saatlik bir çaba harcıyorum” diyor.



Çekimleri Los Angeles yakınlarındaki evinde yapan Christine’in Hollywood hayallerini ailesi ve arkadaşları da destekliyor:  “Kedinin gördüğü ilgi onların da hoşuna gidiyor ve beni destekliyorlar.”


Tabii Christine internet trollerinin de gazabına uğramış. Kediyi kaçırmakla tehdit eden troller hakkında genç kadın “Böyle mesajlar almak beni endişelendiriyor tabii. Ancak onları görmezden gelip hayatıma devam etmeye çalışıyorum” diyor.  

Serveti 100 milyon dolar olan kedi

Serveti 100 milyon dolar olan kedi