Başbakan Ahmet Davutoğlu ile CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu arasındaki görüşme sona erdi. Görüşme 45 dakika sürdü.






Kılıçdaroğlu, Çankaya Köşküne 18.55'te geldi ve 45 dakika sürdü. Kılıçdaroğlu, Hakkari'nin Dağlıca bölgesindeki terör saldırısıyla ilgili Başbakan Davutoğlu'ndan randevu talep etmişti.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na, sınır ötesinde, kırsal alanlarda, şehirlerin mücavir bölgelerinde ve şehir merkezlerinde süren operasyonlara ilişkin bilgi verdi.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Başbakan Davutoğlu ile Kılıçdaroğlu'nun bir araya geldiği görüşmede, Dağlıca'da yaşananlar ve terörle mücadele kapsamında yürütülen operasyonlar ele alındı.

Davutoğlu, sınır ötesinde, kırsal alanlarda, şehirlerin mücavir bölgelerinde ve şehir merkezlerinde süren operasyonlara ilişkin, Kılıçdaroğlu'na bilgi aktardı.