Şampiyonlar Ligi'nde C grubunda mücadele eden Atletico Madrid ile Benfica'nın maçında konuk takım sahadan 2-1 glaip ayrıldı. Gruplarındaki iki maçlarından galip ayrılan iki takım Atletico Madrid Benfica maçını kazanan Portekiz ekibi liderliğe yükseldi. Atletico Madrid Benfica maçını özeti ve gollerini aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz.

Atletico Madrid - Benfica maç özeti izle

ATLETİCO MADRİD: 1 - BENFİCA: 2


C Grubu'nda ilk maçlarını kazanan Atletico Madrid ile Benfica karşı karşıya geldi. Şampiyonlar ligi C grubunda oynanan ikinci maçta Atletico Madrid, konuk ettiği Benfica karşısında 23. dakikada Correa'nın golüyle öne geçmesine rağmen bu üstünlüğünü koruyamadı.

Konuk Benfica 1-0 geriye düştüğü Atletico Madrid maçının 36. dakikasında Gaitán'la beraberliği yakaladı, 51. dakikada ise Gonçalo Guedes'in golüyle 2-1 öne geçti ve sahadan da 2-1 galip ayrıldı.

Atletico Madrid 2 sene aradan sonra mağlup oldu

1-0 öne geçtiği maçta Benfica’ya 2-1 mağlup olan Atletico Madrid, sahasında 2013’ten bu yana ilk yenilgisini aldı. Avrupa kupalarında oynadığı son 25 maçta 21 galibiyet alan Atletico Madrid, Şubat 2013’te 2-0’lık Rubin Kazan mücadelesinin ardından ilk kez kaybetti.

Benfica bu sonuçla puanını 6'ya çıkardı ve liderlik koltuğuna oturdu. Atletico Madrid 3 puanla ikinci sırada yer alırken, Galatasaray ve Astana ise 1'er puanla sıralandılar.