Yaşar, “6 yıldır Yenimahalle’yi el ele vererek, Ankara’nın en çok konuşulan, en modern, en gelişmiş ilçelerinden biri haline getirdik. Halkı mutu edecek daha nice hizmetleri birlikte gerçekleştireceğiz” dedi.

Yaşar, halka hizmet yılında 6’ncı yılını, Başkan Vekili Mehmet Kartal, Başkan Yardımcıları Erhan Aras, Başar Bal, Hüseyin Boran, Yaşar Neslihanoğlu ve birim müdürleri ile kutladı.

Doğru ve dürüst hizmet anlayışı ile herkesi kucaklayan hizmetlere birer birer imza attıklarını ifade eden Yaşar, bu başarının arkasında yer alan mesai arkadaşlarına teşekkür etti.

“Daha nice hizmetleri beraber yapacağız”

Yaşar, “Bugün Ankara’nın en çok konuşulan ilçelerinden biri haline gelebilmişsek bu hepimizin başarısıdır. Benimle birlikte hizmet yolunda yürüdüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. Omuzlarımızda büyük bir sorumluluk var. Bunun bilinciyle Yenimahalle’ye layık hizmetleri hayata geçirdik. Yenimahalle’nin kadınları, gençleri, yaşlıları ve engellileri için önemli projelere imza attık. Önümüzde gerçekleştireceğimiz daha birçok proje, devasa yatırımlar var” dedi.