CHP NRW Birliği, Duisburg'un Hamborn semtinin Emscherstr caddesinde bulunan 3 katlı binanın birinci katını kiralayarak, bu yılın Ocak ayında kullanıma açtı. 170 metrekare kullanım alanı bulunan CHP NRW Birliği'nin ofis açılışı, CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin Bingöl, CHP Kuzey Ren Vestfalya Eyalet(KRV) Birliği Başkanı Cemal Bulut, CHP Parti Meclis Üyesi Emre Çam, farklı kentlerden çok sayıda birlik başkanları, Duisburg Belediye Başkanı Erkan Kocalar ve oldukça kalabalık bir davetli grubunun katılımıyla gerçekleştirildi.

CHP'NIN KUZEY REN VESTFALYA EYALETİ BİNASI AÇILDI. FOTO: DHA

CHP Kuzey Ren Vestfalya Eyalet (KRV) Birliği Başkanı Cemal Bulut, açılışa katılanlara bir teşekkür konuşması yaptı.
 

KÜSKÜNLÜKLERE SON VERELİM

Ofisin açılış kurdelesini kesen CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Yurtdışı Örgütlenme Sorumlusu Tekin Bingöl "2012 yılında yapılan tüzük değişikliği ile yavaş yavaş yurtdışında örgütlenmeye başladık. Bugün üç ülkede temsilciliğimiz bulunuyor. Ama onun dışında Kanada'dan Avusturya'dan Hollanda'dan Belçika'dan İsviçre'den İsveç'ten ve daha bir çok ülkeden birliklerimizin yoğun çalışmalarını sevinçle görüyoruz. Yakın zamanda bu ülkelerin dışında, başka ülkelerde de teşkilat çalışmalarımızı başlattık, artık her yerde olacağız" dedi.

CHP'NIN KUZEY REN VESTFALYA EYALETİ BİNASI AÇILDI. FOTO: DHA 

Birlik ve beraberliğin önemine dikkat çeken Bingöl, "Bundan sonra partililer arasında herhangi bir küskünlük olmasını istemiyoruz. Bir araya gelerek pırıl pırıl olan bu gençliğin geleceği için çalışmalıyız. Gerek bu teşkilatların ayakta durabilmesi için verdiğiniz bu mücadele için, gerekse seçim dönemlerinde sandık salonlarında yaptığınız fedakarlıklardan dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
 
Konuşmaların ardından, katılımcılara teşekkür plaketleri verilip, pasta kesildi.
 
DHA