19 yaşındaki Amerikalı Mason Wells, dün Brüksel'deki terör saldırısından şarapnel yaraları ve üçüncü derece yanıklarla kurtulmayı başardı.



Wells, 14 kişinin hayatını kaybettiği Brüksal Havalimanı saldırısı olduğu sırada oradaydı. IŞİD'in üstlendiği saldırılarda kullanılan çok parçalı bombalardan çıkan şarapnel parçaları Mason Wells'in vücuduna isabet etti.

Brüksel Havalimanı


Yüzünde ve ellerinde ikinci ve üçüncü derece yanıklar bulunan 19 yaşındaki gencin aşil tendonu da saldırı sırasında parçalandı.

Brüksel Havalimanı


Ancak Wells'in olaylardan sağ kurtulması ailesi ve arkadaşları arasında 'mucize' olarak yorumlandı. Çünkü Wells üçüncü kez büyük bir terör saldırısından sağ olarak kurtulmayı başardı.

Paris terör saldırısı


Geçtiğimiz yıl kasım ayında Paris'te eşzamanlı olarak düzenlenen ve aynı tip bombaların kullanıldığı terör saldırıları yaşandığı sırada da orada bulunan Mason, 2013'ün Nisan ayında Amerika'da Boston Maratonu bombalandığı sırada da olay yerinden sadece birkaç blok uzaklıktaydı.

Boston Maratonu


Dün vücuduna saplanan şarapnel parçalarının temizlenmesi için ameliyata alınan 19 yaşındaki gencin, yanıkları için tedavisinin sürdüğü ancak hayati tehlikesi bulunmadığı belirtildi.