Ramazan ÇETİN DENİZLİ, (DHA) - DENİZLİ`nin Sarayköy İlçesi`nde, iki gün önce karayolunda ters şeritten ilerleyen otomobilin, TIR`la karşılıklı çarpıştığı o anlar; bir başka araçtaki kişiler tarafından görüntülendi. Görüntüyü kayda alan kişilerin kazada ölen sürücü 40 yaşındaki Hasan Yerkin`i, defalarca korna çalarak uyarmaya çalıştığı görülüyor.
Kaza, geçen pazartesi saat 01.00 sıralarında, Beylerbeyi Mahallesi Denizli- İzmir Karayolu`nda meydana geldi. Hasan Yerkin, kullandığı 20 U 9534 plakalı otomobille karayolunda ters şeritten ilerlemeye başladı. Denizli`den gelen Metin Ataseven`in kullandığı 35 NNS 96 plakalı TIR ile Yerkin`in kullandığı otomobil karşılıklı çarpıştı. Hurdaya dönen otomobilde sürücü Yerkin, kaza yerinde öldü. Hasan Yerkin`in ters şeritten ilerlediği ve kaza yaptığı o anları, bir başka araçtaki kişilerce cep telefonuyla görüntülendiği ortaya çıktı.
ANBE AN KAYDEDİLDİ
Görüntülere yansıyan o anlarda, araçtaki bir kişi o anları telefona kaydederken; diğeri polisi arıyor. Defalarca kaza atlatan ve karşısındaki sürücüleri de zor anlar yaşatan otomobil sürücüsü Hasan Yerkin`in otomobilini adeta ölüme sürdüğü net olarak görülüyor. İki genç kullandıkları otomobilin kornasını çalarak uyarmaya çalışıyor. Ancak bir süre sonra Yerkin`in kullandığı otomobil, karşıdan gelen TIR`la çarpışıyor.
DHA