Tayland'daki Phetchabun bölgesinde bulunan bir tapınağı ziyarete gelen 36 yaşındaki Naiphum Promratee, orada tutulan bir ayının bulunduğu çukur alana, halat yardımıyla bir pirinç kasesi uzattı.

1a
Ayının pirince ulaşmasına izin vermeyip oyun oynamaya başlayan turist, hayvanın sinirlenmesine neden oldu.

2aBir anda arka ayaklarının üzerine kalkıp Promratee'yi yanına çeken hayvan, çevredekilerin gözleri önünde 36 yaşındaki adamı uzun süre hırpaladı.

3aTapınaktaki diğer ziyaretçilerin sopa ve su dolu kova ile müdahalesi sonuçsuz kaldı.

4aYetkililerin aç bıraktığı anlaşılan iri hayvan, yara bere içindeki bitkin adamı dişleriyle tutup kafesine taşıdı

5aSaniye saniye video kaydına alınan olayda tapınak görevlilerinin olaya müdahale etmesi uzun zaman aldı.

6aKafesinin içinde adamı parçalamaya başlayan ayıya, dakikalar sonra bir görevli müdahale etti ve bilincini kaybetmeye başlayan adamı vahşi hayvanın pençelerinden kurtardı.

7aSüratle ayının bulunduğu alandan çıkarılan turist, görevliler tarafından sürüklenerek bir kamyonetin arkasına yüklendi.

Hastaneye kaldırılan 36 yaşındaki adam, yaşadığı vahim olay sonrası mucizevi bir şekilde hayatta kalmayı başardı.