AKP Konya milletvekili Mehmet Babaoğlu, referandum çalışmaları kapsamında Beyşehir ilçesindeki MHP ilçe teşkilatını ziyaret etti. AKP'li heyet burada MHP Beyşehir İlçe Başkanı Muzaffer Duymuş ile bir süre görüştü. Ziyarette vekil Babaoğlu'na AKP'li Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun da eşlik etti.

ÜLKÜCÜLERDEN İLGİNÇ KARŞILAMA VE UĞURLAMA


Dün gerçekleşen ziyarette MHP ilçe binasının koridoruna sağlı sollu dizilen Ülkücü gençler, AKP'li misafirlerini esas duruşa geçip bozkurt işareti yaparak karşıladı. Aynı tören AKP'li heyet giderken de uygulandı. Ülkücülerin bu alışılmadık karşılama ve uğurlama töreni sosyal medyada tartışmalara konu oldu.

"BEN DE ŞAŞIRDIM"


Konuyla ilgili Sözcü'nün sorularını yanıtlayan Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun ise "Referandum çalışmaları kapsamında vekilimizle ziyaretlerde bulunduk. MHP teşkilatına da uğradık. Koridordan geçerken Ülkücü gençler bizi tek sıra halinde bozkurt işareti ile uğurladılar. Açıkcası ben de şaşırdım. Sayın vekilimiz yürüdü ardından da ben yürüdüm. Daha önce hiç böyle bir tören görmemiştim" diye konuştu.

 

"ALLAH RAZI OLSUN"


Tartışma yaratan görüntülerde ise AKP'li vekil Babaoğlu'nun da Ülkücü gençlere "Allah razı olsun. İnşallah 16 Nisan'da hep birlikte evet diyeceğiz" şeklinde  karşılık verdiği görülüyor.

[old_news_related_template title="Yıldırım'ın Muş mitinginden sonra bayrak tartışması" desc="Başbakan Binali Yıldırım'ın Muş mitinginden geriye kalan 'yerlere düşmüş, atılmış' Türk Bayraklarını Muş Ülkü Ocakları üyeleri toplayarak yıkadı. Ocağın sayfasından önce bayrakların yere atılması ile ilgili sert bir açıklama yapıldı ardından ise söz konusu görseller ve açıklama silindi. Muş'un AKP'li belediyesi ise 'Miting alanı temizlenmedi. Bayraklar yerlerde kaldı' iddialarını yalanladı." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/03/mus-ulku-ocaklari-orta-2.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/mus-ulku-ocagindan-bayrak-operasyonu-1716744/"]