Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibinin belli oluşuna canlı yayında şahit olmak isteyen taraflarlar heyecanla kura çekiminin mühim ayrıntılarını araştırıyor. Büyük gün geldi, devler liginde rekorları kıra kıra gruptan çıkan Beşiktaş'ın rakibi belli oluyor. Şampiyonlar Ligi kura çekimi tam olarak saat kaçta başlayacak ve Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi son 16'daki rakibi hangi kanalda yapılacak  yayınla belli olacak sorularına cevap arayan taraftarlar araştırmalarını sürdürüyor. Devler Arenası'nda rakibimizin belli olacağı Şampiyonlar Ligi 2. tur rakibi saat 14:00'da başlayacak yayınla açıklanacak. Beşiktaş'ın rakibinin belli olacağı kura çekimi canlı yayınla TRT Spor'da yayınlanacak ve aşağıdaki link üzerinden canlı olarak takip edilebilecek. Şampiyonlar Ligi kura çekimini canlı olarak izlemek için aşağıdaki linke tıklayabilir, TRT Spor'un internet yayınına ulaşarak Şampiyonlar Ligi kura çekimini izleyebilirsiniz...

ŞAMPİYONLAR LİGİ KURA ÇEKİMİ CANLI YAYIN

NYON'DA NEFESLER TUTULDU, BEŞİKTAŞ'IN RAKİBİ GELLİ OLUYOR

Tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi gruplarından çıkan Beşiktaş, son 16 turu kura çekimine seribaşı olarak katılacak. Siyah-beyazlılar gibi gruplarını ilk sırada bitiren Barcelona, Liverpool, Manchester City, Manchester United,Tottenham, Paris Saint-Germain ve Roma da seribaşı kulüpler arasında yer alacak.

sampiyonlar ligi kura cekimi canli izle

KURA ÇEKİMİ NEREDE YAPILIYOR?

UEFA ya da açılımıyla Avrupa Futbol Federasyonları Birliği: Yalnızca Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti dâhil olmamak üzere, tüm Avrupa devletleri ve ek olarak Kıbrıs, İsrail, Kazakistan, Ermenistan, Gürcistan, Azerbaycan ve Rusya'yı da içine alan ve kendisine bağlı ülke federasyonlarından oluşan yarı federal bir spor kurumudur. Futbol, futsal ve plaj futbolunun Avrupa'daki yöneticisi ve denetleyicisi olan UEFA'nın resmî dilleri İngilizce, Almanca ve Fransızca'dır. Merkezi ise İsviçre'nin Nyon kentindedir.



BEŞİKTAŞ'IN MUHTEMEL RAKİPLERİ ARASINDA ZORLU EKİPLER VAR!

Basel, Bayern Münih, Chelsea, Juventus, Porto, Real Madrid, Sevilla ve Shakhtar Donetsk ise aynı ülke veya gruptantakımların eşleşemeyeceği kura çekimine, ikinci torbadan girecek.



İKİNCİ TUR MAÇLAR NE ZAMAN?

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçları 13-14 ile 20-21 Şubat 2018, rövanşları ise 6-7 ile 13-14 Mart 2018tarihlerinde yapılacak. Seribaşı takımlar, rövanş maçlarını sahalarında oynayacak. Türk temsilcisinin bulunmadığı UEFA Avrupa Ligi’nde ise son 32 turu eşleşmeleri TSİ 15.00’te belirlenecek. Son 32 turu karşılaşmaları, 15 ve 22 Şubat 2018’de yapılacak.