Trabzon'un Maçka İlçesi kırsalında Köprüyanı Mahallesi Vazelon Manastırı yakınlarında güvenlik güçleri ile bir grup PKK'lı terörist arasındaki çatışma çıktı.

Çatışmada Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik, kaldırıldığı KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde şehit oldu. 15 yaşındaki Eren Bülbül ise PKK'lıların girdikleri evi güvenlik güçlerine gösterirken teröristler tarafından şehit edildi. Ağır yaralanan 15 yaşındaki Eren Bülbül hayatını kaybetti.

[old_news_related_template title="Türkiye Maçka şehitlerine ağlıyor" desc="Türkiye, dün Trabzon Maçka'ta PKK'lı teröristlerce şehit edilen 15 yaşındaki Eren Bülbül ile Jandarma Başçavuş Ferhat Gedik'e ağlıyor. " image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/08/macka-sehitleri.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/turkiye-macka-sehitlerine-agliyor-1970130/"]

"EREN İYİ Kİ VARSIN"

Eren Bülbül'ün Facebook hesabından yaptığı "Biri de çıkıp demiyor ki Eren iyi ki varsın" paylaşımı dün akşam Twitter'da TT oldu.

Eren Bülbül için bugün de sosyal medyadaki mesaj yağmuru sürdü. #iyikivarsınEren ve #ERENiyikiVARSIN etikene teröre lanet mesajları yağdı.

598e2326c03c0e1150b0c1ad