Adalet ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanlıkları müsteşarlıklarında görev değişimi yapıldı.

Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek, Bakanlık Yüksek Müşavirliğine atanırken, bu göreve Müsteşar Yardımcısı Selahaddin Menteş getirildi.

Resmi gazetenin bugünkü sayısında yer alan atama kararlarına göre, görevden alınan Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Müsteşarı Nusret Yazıcı'nın yerine de Müsteşar Yardımcısı Mehmet Hamdi Tunç atandı.

Aynı kararlar kapsamında, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Maden İşleri Genel Müdürlüğüne Bakanlık Müşaviri Mithat Cansız atanırken, Askeri Fabrikalar Genel Müdürü Murat Akkaya da Milli Savunma Bakanlığı Müşavirliğine getirildi.

REUTERS

[old_news_related_template title="Kenan İpek görevinden ayrıldı! Ankara'da flaş karar! Kenan İpek kimdir?" desc="Seçim hükümetleri döneminin Adalet Bakanı, Adalet Bakanlığı Müsteşarı Kenan İpek görevinden ayrıldı. İpek 2015 yılında Ankara'daki gar saldırısı sonrası gazetecilerin sorduğu 'îstifa edecek misiniz?' sorusuna verdiği yanıt ve türkücü Nihat Doğan ile yaşadığı polemik ile gündeme gelmişti." image="https://sozcuo01.sozcucdn.com/wp-content/uploads/2017/10/kenan-ipek-iha-880.jpg" link="https://www.sozcu.com.tr/2017/gundem/ankarada-flas-karar-kenan-ipek-gorevinden-alindi-son-dakika-haberleri-2052235/"]