MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında konuşuyor. MHP lideri konuşmasında Başbakan Erdoğan'a ve AKP'ye sert ifadelerle yüklendi. Bahçeli son günlerde sızan tapeleri de hatırlatarak, Mehmet Fatih Saraç'ın Başbakan Erdoğan'ın talimatıyla Habertürk yayınlarını kestiğini hatırlattı.

"Alo Fatih", diyerek Fatih Saraç'a seslenen Bahçeli, 'Alo Fatih haberiniz olsun. MHP sel gibi, fırtına gibi geliyor' dedi. Habertürk ise MHP Grup toplantısının canlı yayınını burada noktaladı.


"ALO FATİH, YAYINI DERHAL KESİN"

Bahçeli'nin Habertürk ile ilgili tepkisi şöyle:

"AKP iktidarının elle tutulur hiçbir yanı kalmamıştır. İfade hürriyetine sataşmakta, tercihleri sık boğaz etmektedir. Bugünkü hal fetret devrine bile rahmet okutur. Böylesi bir iktidar düşmanın başına bile gelmemiştir. Yalancı, yüzsüz, karanlık suratlı bir yığın adam AKP’nin etrafında toplanmış şeytanın kuryeliğine soyunmuştur. Başbakan Erdoğan bu sözlerimize. Uzandığı ilk telefonla Fatihlerine telefon yağdıracaktır. Erdoğan’ın paralı askerleri, medyadaki soytarıları 24 Alo fatih hattı biz konuşurken sürekli açıktır bizi dinlemektedir. Aslan parçası Fatihleri tetikte beklemişlerdir. Şimdi de biz Fatihçiklere sesleniyoruz. MHP fırtına gibi geliyor, sel gibi geliyor, tehlike gibi geliyor. Bu nedenle yayınımızı derhal kesin ve sahibinize durumu takla ata ata bildirin."

Bahçeli'nin "Alo Fatih" eleştirilerinin bitmesi üzerine Habertürk TV tekrar yayına döndü ve grup toplantısının son dakikalarını canlı yayınladı.